Facebookmobiiltelefoni AppsMis uudist

Kuidas kustutada kõike, mida Facebook teie tegemistest teab

Kustutage teiste veebisaitide ja rakenduste Facebooki ühenduste ajalugu

Kui olete Facebooki kasutaja, on tõenäoline, et te pole ükski kord otsustanud saidile või rakendusse sisse logida, kasutades oma Facebooki kontot. See on mugavam meetod kui kasutajatele hõlpsaks muutmine kõigil veebisaitidel ja kõikides rakendustes. Facebooki ühendamine rakenduse või veebisaidiga kaasneb teatud kuludega, mida te teoreetiliselt ei tunne, kuid need on olemas. Kui oleme otsustanud ühenduse luua Facebookiga veebisaidil või rakenduses, saab Facebooki ettevõte teada, mis on meie huvivaldkond, ja edastab reklaame ja artikleid vastavalt meie seostele meie kolmandate osapoolte rakendustega.

Eelmisel aastal oli Facebook sunnitud lubama kasutajatel juurdepääsu kogu oma Facebooki konto ajaloo kustutamiseks kolmandate osapoolte veebisaitide ja rakenduste abil. Kuigi ettevõte teatas, et see juhtub alates 2018. aastast, on kasutajatel see võimalus alles nüüd, 2020. aasta alguses.
See sarnaneb küpsiste ja vahemäludega Interneti-brauseris (Chrome, Firefox, Safari. Opera jne).
Viimases Facebooki rakenduse värskenduses domeenile Android ja iOS, Facebook tutvustas kasutajale võimalust see ajalugu kustutada.

Kuidas kustutada veebisaidi ja rakendustega Facebooki konto suhtluse ajalugu

Lihtsaim on mobiilirakendusest Android või iOS. Kõigepealt veenduge, et teil oleks Facebooki rakenduse uusim versioon.

1. Seadistused ja privaatsus
2. Seadistused
3. Facebookiväline tegevus
4. Puhasta ajalugu

Pärast seda toimingut kustutatakse kogu suhe kolmandate osapooltega, kuid pidage meeles, et teie autentimine võib olla võimalik pärast mõnda veebisaiti ja rakendust, kus kasutasite autentimiseks oma Facebooki kontot.

See operatsioon ei kustuta Facebookis otsinguajalugu või muud rakenduseelistused. See viitab rangelt Facebooki suhtlusele kolmandate osapooltega.

Sildid

Jäta vastus

Tagasi üles nupule
lähedal